• ca
  • es
Inici » Cultura » Teatre, música i danses tradicionals en commemoració del 25 aniversari de la Casa de Cultura

Teatre, música i danses tradicionals en commemoració del 25 aniversari de la Casa de Cultura

| 7 desembre, 2016

 

el-principet-16concert-marta-mateu-16

Els actes commemoratius pel 25 aniversari de la Casa de Cultura continuaran aquests pròxims dies amb teatre, música i danses. Així, aquesta vesprada es realitzarà un homenatge al teatre callosí amb el ‘Tablao flamenc’, a càrrec de Teatre dels callosins. Serà a les 19.30 hores en la Casa de Cultura.

 

El divendres, 9 de desembre, la Casa de Cultura acollirà a les 19.30 hores la conferència ‘L’arxiu de la Casa Ducal de Medinaceli’, a càrrec de la historiadora Francia Galiana.

 

El dissabte, 10 de desembre, hi haurà una actuació de danses tradicionals a càrrec de del Grup de Danses la Faltriquera i de la Colla El Pinyol. Serà a les 19.30 hores en la Casa de Cultura.

 

El diumenge, 11 de desembre, es representarà en la Casa de Cultura a les 12.00 hores l’obra teatral infantil ‘El princepet’, a càrrec de Artcrear’. Així mateix, se celebrarà en la Casa de Cultura a les 19.30 hores un concert líric a càrrec de Martha Matéu (ex alumna del Festival Líric de Callosa) i Benantzi Bilbao.

 

Finalment, el programa d’actes conclourà dimecres que ve, 14 de desembre, amb un concert de la Rondalla de l’Associació Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià. Serà en la Casa de Cultura a les 19.30 hores.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.