• ca
  • es
Inici » Educació » Teatre en anglés per a fomentar l’aprenentatge entre els escolars

Teatre en anglés per a fomentar l’aprenentatge entre els escolars

| 14 març, 2017

 

Després de l’èxit obtingut el passat curs acadèmic, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha tornat a posar en marxa enguany una iniciativa per a fomentar l’aprenentatge de l’anglés a través del teatre.

 

Els alumnes dels col·legis Mirantbò, Bernat de Sarrià, Almèdia i de l’institut Callosa d’en Sarrià estan gaudint de diverses representacions teatrals en anglés en la Casa de la Música. Divendres passat va arrancar la iniciativa i demà continuarà amb més obres en escena en horari matinal. Les representacions previstes per a hui s’han suspés davant la possibilitat de pluges, no obstant açò, la jornada teatral es traslladarà al pròxim 2 de maig.

 

L’edil d’Educació, Estela Menaches, ha incidit que “aquesta iniciativa tracta d’acostar als escolars del municipi l’anglès d’una forma més lúdica i atractiva per a que aprenguen divertint-se””.

 

Les obres que es posaran en escena de la mà de la companyia Forum Theatre & Education són: ‘A bit Lost’, ‘Ghosts in love’, ‘How to be Sherlock Holmes’ i ‘Tic tac Alice’.

 

Els títols estan adaptats a cada tram d’edat, ja que Forum Theatre & Education és una companyia especialitzada en la producció i distribució d’obres de teatre íntegrament en anglés destinades a l’aprenentatge de la llengua anglesa, abastint els diferents nivells d’ensenyament del sistema educatiu.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.