• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Suspeses les classes en els centres educatius de Callosa d’en Sarrià davant el nivell taronja de preemergència per nevades

Suspeses les classes en els centres educatius de Callosa d’en Sarrià davant el nivell taronja de preemergència per nevades

| 18 gener, 2017

Escudo_callosa_vertical

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha decretat per a demà la suspensió de les classes en els centres educatius del municipi, davant el nivell taronja de preemergència per nevades nivell taronja.

 

La preemergència declarada per la Generalitat podrà tenir Nivell Taronja o Roig en funció del Butlletí de Fenomen Advers elaborat per AEMET. Des del Centre d’Emergència de la Generalitat Valenciana s’informarà als municipis al llarg de la jornada d’avui i de matí dels canvis en la situació de preemergència.

 

Precisament, en previsió dels possibles canvis meteorològics, l’Ajuntament callosí ha decidit suspendre les classes i engegar un protocol d’actuació municipal coordinat pel Consistori, la Policia Local, Protecció Civil i Benestar Social.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.