• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Suport popular al projecte turístic residencial Aníbits-Margequivir

Suport popular al projecte turístic residencial Aníbits-Margequivir

| 29 setembre, 2016

28092016_asamblea_anibits_0128092016_asamblea_anibits_02

*Unes 150 persones van assistir ahir a la segona assemblea popular en la qual es van explicar les característiques d’una actuació decisiva per al futur de Callosa

El saló d’actes de la Casa de Cultura va acollir ahir la segona assemblea popular organitzada per la Corporació Municipal per a explicar el projecte turístic residencial Aníbits-Margequivir. Unes 150 persones van omplir el saló d’actes per a conéixer al detall les característiques d’un projecte decisiu per al desenvolupament estratègic de Callosa d’en Sarrià.

 

El projecte compta amb un ampli suport popular que s’ha visibilitzat en les dues assemblees populars celebrades fins al moment, en les quals els assistents s’han postulat a favor de l’actuació urbanística. Així mateix, la campanya de recollida de signatures a favor del projecte ha aconseguit més de 2.000 signatures en menys d’una setmana i continua en marxa recaptant suports entre els diferents sectors socials de la localitat. En aquest sentit, s’ha fet una crida perquè la ciutadania participe en la consulta. De fet, molts comerços i particulars s’han sumat voluntàriament per a col·laborar en la recollida de signatures.

 

Durant l’assemblea la Corporació Municipal va donar a conéixer al detall el projecte recolzant-se en material gràfic i va aclarir tots els dubtes que van manifestar els assistents d’acord a l’actuació urbanística.

 

A través d’aquestes assemblees populars, que es continuaran programant després de les festes patronals, la Corporació Municipal vol fer partícip del projecte a la ciutadania i atorgar màxima transparència a l’actuació urbanística per a dissipar qualsevol dubte que puga generar i ajudar així al fet que els ciutadans tinguen tota la informació necessària sobre el pla per a postular-se amb total llibertat a favor o en contra, sent la pròpia ciutadania la que decidisca sobre el futur del seu poble.

 

Projecte vital per al futur de Callosa

Per a la Corporació Municipal es tracta d’un projecte vital per al futur desenvolupament estratègic del poble ja que, d’una banda, contribuirà a la diversificació de la seua economia que portarà amb si la creació de llocs de treball, tant directes com a indirectes, i obrirà la porta a un nou mercat turístic. D’altra banda, l’actuació urbanística millorarà el dèficit en les comunicacions de la localitat i aconseguirà frenar la reculada poblacional que en els últims anys ha patit Callosa.

 

Els membres de la Corporació local insisteixen que el projecte Aníbits-Margequivir és una actuació turística pionera, respectuosa amb el medi ambient i integrada en el paisatge i també en el patrimoni etnològic de Callosa d’en Sarrià que tindrà un benefici incalculable per al futur del municipi.

 

Igualment han recordat que Callosa és una localitat que posseeix un 88,79% de sòl sense possibilitat de construir, ja siga perquè està protegit (43,17%) o perquè és per a cultiu (45,62%). Actualment el sòl urbà i urbanitzable tan sols abasta un 8% i amb la inclusió del projecte Aníbits-Margequivir només s’elevaria a un 11,21%.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.