• ca
  • es
Inici » Cultura » S’ultimen els treballs de reparació de l’escenari de la Casa de la Música per a acollir l’obra de teatre ‘Retales de Buen Humor’

S’ultimen els treballs de reparació de l’escenari de la Casa de la Música per a acollir l’obra de teatre ‘Retales de Buen Humor’

| 9 febrer, 2018

Hui s’estan ultimant els treballs de reparació de l’escenari de la Casa de la Música, per la qual cosa diumenge que ve, 11 de febrer, podrà acollir l’obra de teatre programada ‘Retales de Buen Humor’, de la companyia de ‘El teatro del Buscavidas’ d’Adán Rodríguez. L’obra l’ha escomès l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià.

 

Després de les últimes pluges, s’havien detectat desperfectes greus en l’escenari de la Casa de la Música, l’estructura de la qual de fusta es trobava molt deteriorada com a conseqüència de filtracions d’aigua i problemes d’humitats produïts al llarg dels anys. Pel que sembla els problemes s’haurien ocasionat per l’obstrucció d’una de les canaletes que arreplega aigües pluvials i que es troba al costat de l’escenari, la qual cosa va provocar que la fusta de l’estructura de l’escenari es podrira i alçara el parquet superior.

 

‘Retales de Buen Humor’

L’obra de treatro ‘Retales de Buen Humor’ és una comèdia, basada en els textos de J. Luis Alonso de Santos. Tot un còctel de peces de teatre breu “solament per a adults”, on, en clau d’humor i amb una posada en escena senzilla i eficaç, es trauen a relluir “les coses” de les relacions humanes. En alguns casos de la manera més ingènua però en uns altres d’una forma més descarada i picant para, finalment, desentranyar l’univers del sexe i de l’amor.

 

La funció començarà a partir de les 19:00 hores. Les entrades estan a la venda en la Casa de Cultura de Callosa a un preu de 2 euros.

 

Des d’Aviva Callosa s’han sortejat deu entrades per a veure la funció. Els guanyadors es poden consultar a través del perfil de Facebook d’Aviva Callosa.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.