• ca
  • es
Inici » Cultura » S’inicien els treballs d’eliminació de la línia aèria elèctrica i telefònica del Portal

S’inicien els treballs d’eliminació de la línia aèria elèctrica i telefònica del Portal

| 31 març, 2017

*L’actuació deixarà la façana del BIC de Callosa totalment buidada del cablejat actual

Aquest matí s’han començat els treballs per a l’eliminació de la línia aèria elèctrica al seu pas pel Portal, Bé d’Interès Cultural de Callosa d’en Sarrià. Els treballs contemplen també la retirada de la caixa de registre de la façana, realitzant-se les connexions des d’altres punts de subministrament, així com l’eliminació de la baixada del trenat aeri de la xarxa elèctrica. D’altra banda, se soterrará la línia telefònica aèria al seu pas per la façana i per l’interior del Portal.

 

La Regidoria de Cultura ha gestionat aquesta actuació, que serà executada per Iberdrola i Telefónica, i que té com a objectiu “buidar la façana del Portal perquè un dels béns culturals que tenim en el municipi puga lluir una imatge més adequada i concorde a la importància patrimonial que posseeix”, ha manifestat el regidor de Cultura, Francesc Guardiola.

 

El regidor de Cultural ha estat aquest matí en el Portal, al costat del regidor de Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver, i tècnics d’aquest últim departament, per a supervisar els treballs.

 

Guardiola ha explicat que aquesta actuació se suma a la restauració de la façana que es va realitzar fa uns mesos i que tenen com a objectiu principal “recuperar el patrimoni del poble amb actuacions de protecció i conservació que enriquisquen també l’oferta cultural i turística de Callosa”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.