• ca
  • es
Inici » Educació » Sergi Ivars, alumne de l’IES Callosa d’en Sarrià, aconsegueix dos esments d’honor en la XXVIII Olimpíada Matemàtica d’ESO

Sergi Ivars, alumne de l’IES Callosa d’en Sarrià, aconsegueix dos esments d’honor en la XXVIII Olimpíada Matemàtica d’ESO

| 28 juny, 2017

L’alumne de segon de l’ESO Sergi Ivars Galiana de l’IES Callosa d’en Sarrià ha rebut dos esments d’honor en la XXVIII Olimpíada Matemàtica Nacional d’ESO, celebrada a Valladolid. Ivars ha sigut un dels tres alumnes valencians que han representat a la Comunitat.

 

Sergi Ivars ha rebut dos dels deu esments d’honor en finalitzar la competició sobre la base dels resultats obtinguts en les proves individuals.

 

L’Olimpíada va ser convocada per la Federación Española de Sociedades de Profesores de Matemáticas (FESPM) i aquest curs l’organització va recaure en l’Asociación Castellana y Leonesa de Educación Matemática ‘Miguel de Guzmán’, de Valladolid.

 

En l’Olimpíada van participar 61 estudiants procedents de les 17 comunitats autònomes, de la ciutat autònoma de Melilla i, en qualitat de convidats, alumnes d’Andorra. Tots ells van passar per diverses fases de classificació: local, provincial i autonòmica, on van participar alumnes de l’ESO.

 

Les activitats per a la selecció de l’alumnat, estructurades en proves individuals i per equips, van ressaltar les capacitats de resolució de problemes, les components culturals de les matemàtiques i l’esperit del treball col·laboratiu. A més d’aquestes activitats matemàtiques, es van programar activitats lúdic-recreatives i culturals per a conèixer les característiques històriques, culturals, artístiques patrimonials del lloc que va acollir l’Olimpíada.

 

El pròxim curs 2017-2018 serà València l’encarregada d’acollir la XXIX Olimpíada Matemàtica d’ESO.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.