• ca
  • es
Inici » Agricultura » Salvador Solbes Rodríguez, nou president de la Comunitat General de Regants i Usuaris de Callosa d’en Sarrià

Salvador Solbes Rodríguez, nou president de la Comunitat General de Regants i Usuaris de Callosa d’en Sarrià

| 5 juliol, 2016

05072016_salvador_solbes_presidente_comunidad_regantes

*L’equip de govern felicita al nou president i li desitgen una “excel•lent gestió” al capdavant del seu càrrec

Salvador Solbes Rodríguez és el nou president de la Comunitat General de Regants i Usuaris de Callosa d’en Sarrià després de la junta celebrada ahir a la vesprada en la seu de l’entitat, en la qual es van renovar part dels seus càrrecs. Salvador Solbes succeirà a Alfonso Santamaría després de vuit anys en el càrrec.

 

La junta directiva de la Comunitat General de Regants està formada per nou membres, entre els quals es troba l’alcalde del municipi, i renova a la meitat dels seus integrants cada quatre anys. Així, amb el nou president es van incorporar també tres nous vocals: Joan Josep Tasa, Alejandro Galiana i Vicent Fidel Briones.

 

El nou president s’ha mostrat “molt il·lusionat” per aquest nou repte al qual s’enfronta. Dilluns que ve, 11 de juliol, es reunirà amb la junta rectora de la Comunitat de Regants per a establir les metes i objectius a aconseguir en aquests pròxims quatre anys, entre els quals destacaran, sobretot, mantenir l’estatus de l’aigua en Callosa i seguir treballant per a implantar el nou pla integral de reg per degoteig en la localitat, ja que açò permetrà un major estalvi d’aigua i d’energia, i un sector agrari molt més competitiu.

 

L’equip de govern de l’Ajuntament de Callosa ha felicitat al nou president i li ha desitjat una “excel·lent gestió” durant els pròxims anys al capdavant de l’entitat.

 

Així mateix, l’executiu local ha agraït al seu predecessor, Alfonso Santamaría la seua “entrega i dedicació” al llarg dels últims vuit anys al capdavant de la Comunitat de Regants. Entre els assoliments aconseguits durant la seua legislatura destaquen la inversió aconseguida per a modernitzar la instal·lació elèctrica dels Pous de Sacs, el treball realitzat per a l’elaboració del pla de reg per degoteig, que tots els regs estiguen escripturats, l’engegada d’una administració eficaç, així com el consens aconseguit entre tots els regs.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Agricultura, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.