• ca
  • es
Inici » Educació » Reunions informatives per al procés d’admissió en els centres educatius per a xiquets de 2 i 3 anys per al curs 2019/2020

Reunions informatives per al procés d’admissió en els centres educatius per a xiquets de 2 i 3 anys per al curs 2019/2020

| 16 abril, 2019

*Les reunions se celebraran el pròxim 6 de maig a la Casa de Cultura

Des de la Regidoria d’Educació s’ha convocat dues reunions diferents el pròxim 6 de maig a la Casa de Cultura per a informar les famílies sobre els processos d’admissió dels seus fills i filles en els centres educatius del municipi per a les etapes de 2-3 anys i per a l’etapa escolar de 3 anys de cara al pròxim curs 2019/2020.

 

La novetat del pròxim curs és la posada en marxa d’una aula de 2-3 anys en el CEIP Bernat de Sarrià, en l’edifici d’Educació Infantil, situat en la plaça del Llaurador. Així, el municipi amplia la seua oferta educativa per a aquest tram d’edat i les famílies amb xiquets nascuts en 2017 tindran la possibilitat de sol·licitar la seua admissió, tant a l’Escola Infantil Municipal com en el CEIP Bernat de Sarrià.

 

Se celebrarà una primera reunió a les 17.30 hores dirigida a les famílies amb fills que vagen a iniciar l’etapa d’Educació Infantil de 2-3 anys. Seguidament, a partir de les 18.30 hores, se celebrarà la reunió dirigida a les famílies amb fills que vagen a iniciar l’etapa escolar de 3 anys.

 

Recordar que per a l’etapa de 3 anys es podrà sol·licitar l’admissió en tres col·legis el CEIP Bernat de Sarrià, el CEIP Mirantbò i el col·legi Almedia.

 

El termini per a presentar les sol·licituds als diferents centres educatius d’Educació Infantil per a totes dues etapes escolars és del 9 al 17 de maig.

 

A través de la web municipal, www.callosa.es, es podran descarregar les sol·licituds d’admissió, així com la informació sobre tots dos processos i la documentació a aportar al costat de la sol·licitud en els diferents centres educatius.

Descàrrega ací la sol·licitud d’admissió:sol.licitud admissió en educació infantil 2-3 i 3 anys
Descàrrega ací els criteris de renda:Criteris renda
Descàrrega ací la carta informativa sobre el procés d’admissió de xiquets i xiquetes de 2-3anys: 2019 Carta informativa admissió 2-3 anys
Descàrrega ací la carta informativa sobre el procés d’admissió de xiquets i xiquetes de 3 anys: Carta informativa 3 anys

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.