• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Reunió amb el diputat provincial de Plans de Millora a Municipis per a parlar sobre el futur Edifici Polifuncional

Reunió amb el diputat provincial de Plans de Millora a Municipis per a parlar sobre el futur Edifici Polifuncional

| 14 febrer, 2017

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i l’edil d’Urbanisme, Lumi Puigcerver, acompanyats per l’arquitecte municipal, es van reunir ahir amb el diputat provincial de Plans de Millora a Municipis, Bernabé Cano, per parlar sobre el futur Edifici Polifuncional, així com de futures inversions i projectes a Callosa d’en Sarrià.

 

El primer edil callosí va traslladar al diputat la recent aprovació plenària, per la qual l’Ajuntament assumirà la direcció d’obra, amb la finalitat d’agilitzar els tràmits per a poder començar les obres enguany, en el 2017.

 

El projecte es va presentar l’any 2014 a la Diputació d’Alacant dins del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis de Competència Municipal 2014-2015. L’obra té un pressupost total de 449.500, dels quals la Diputació subvencionarà 359.600 euros, i els 89.900 euros restants seran a càrrec de l’Ajuntament.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.