• ca
  • es
Inici » Notícies » Repel•lent per a evitar la concentració d’orins canins en els carrers del municipi

Repel•lent per a evitar la concentració d’orins canins en els carrers del municipi

| 23 novembre, 2017

Des de la Regidoria de Sanitat, que dirigeix Rosa Mari Savall, s’ha iniciat una actuació per a evitar la concentració d’orins canins en els carrers de la localitat.

 

Per a açò, s’està ruixant amb un repel·lent aquells llocs del municipi més afectats per les miccions dels cans, incidint sobretot en cantonades, fanals, pilons, etc. Es tracta d’un líquid innocu, no tòxic, que simplement actua com a repel·lent perquè el gos no realitze les seues miccions en aquests punts.

 

En aquest sentit, l’edil de Sanitat ha recordat als propietaris dels gossos que l’Ajuntament ha habilitat fins a cinc zones recreatives canines en els pàrquings del municipi perquè els amos dels gossos facen ús d’elles i s’aconseguisca mantenir així netes els carrers de la localitat.

 

Aquestes zones recreatives canines es troben en el pàrquing situat al costat del supermercat Hiperber, en l’aparcament del carrer de la Font (al costat dels coneguts Pisos Rojos), en l’aparcament La Morera, en el de la carretera d’Alacant i en l’aparcament de la partida Falset.

 

Aquesta actuació, forma part de la campanya de conscienciació sobre la recollida d’excrements canins.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.