• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » Programació d’actes ‘Comença el Nadal amb moviment’

Programació d’actes ‘Comença el Nadal amb moviment’

| 7 desembre, 2016

Imprimir

Imprimir

Fira de Nadal

La programació ‘Comença el Nadal amb moviment’ arrancarà el dissabte, dia 17, a les 10.00 hores, amb la inauguració de la Fira de Nadal, on es podrà trobar una gran varietat de productes per a avançar o ultimar compres nadalenques sense eixir de Callosa. Articles de regal, artesania, decoració, alimentació, etc. Una proposta per a tots els gustos, amb moltes activitats afegides com són tallers i jocs infantils.

 

Així, de 10.00 a 14.00 hores es desenvoluparà un Taller de torn amb Eugenia Boscà, en el qual els participants podran aprendre l’art de la terrisseria fins a elaborar una peça.

 

A les 12.00 hores tindrà lloc la recollida de joguets i aliments per a Cáritas per la Colla el Pinyol, que seran lliurats als xiquets més necessitats. L’acte s’amenitzarà amb nadales.

 

Sant Silvestre

El dissabte de vesprada, dins de la programació, se celebrarà la segona edició de la carrera popular Sant Silvestre en la qual els seus participants podran anar a regna solta i competir disfressats. La carrera tindrà diferents proves i recorreguts. Així, la carrera infantil, amb eixida a les 17.00 hores, es dividirà en una prova de 100 metres per als xiquets de 0 a 5 anys i una altra de 350 metres per a xiquets de 6 a 8 anys.

 

A les 18.00 hores es donarà el tret d’eixida a la prova dirigida a participants a partir de 8 anys (carrera popular), que realitzaran un recorregut de 3,40 km., i a la prova dirigida als participants a partir de 12 anys (carrera competitiva), el recorregut de la qual serà de 6,80 km.

 

Finalment, a les 20.00 hores es realitzarà el lliurament de trofeus als guanyadors de la carrera. L’organització premiarà els tres primers corredors (masculí i femení) en les seues diferents categories. Així mateix, es premiarà a la millor disfressa individual i a la millor disfressa de grup i es regalaran samarretes a tots els participants com a record de la carrera.

Des de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ha agraït a tots els comerços i empreses patrocinadores el seu inestimable suport i col·laboració perquè la Sant Silvestre puga celebrar-se un any més en la localitat. A més, la carrera tindrà una finalitat benèfica, ja que els diners recaptats de les inscripcions i donacions altruistes es destinaran a l’adequació d’un cotxe medicalitzat que donarà servei a tota la població de Callosa d’en Sarrià. Així mateix, s’han donat les gràcies a les diferents associacions locals que participaran el dia de la competició com a voluntàries per al bon desenvolupament de la prova, així com als cossos de seguretat que vetlaran per la seua seguretat.

 

Concerts

Els actes continuaran a la nit amb dos concerts per a joves. El primer començarà a les 21.00 hores, i serà a càrrec de la Gran Babylon. I a les 23.00 hores la música i la diversió continuaran de la mà de Zions Groove.

 

El diumenge, dia 18, la Fira de Nadal tornarà a obrir les seues portes a les 10.00 hores. A les 11.00 hores s’inaugurarà l’Exposició de pintura i fotografia creativa dels alumnes de l’Escola d’Arts, en la qual es donarà a conéixer el treball que realitzen.

 

A les 12.00 hores s’organitzarà un taller de collarets naturals, a càrrec de Marina Yepes, professora de pintura i fotografia.

 

A les 17.00 hores Marina Yepes impartirà també un taller experimental amb llum negra, colors fluorescents i música nadalenca.

 

De 18.00 a 20.00 hores els xiquets del poble viuran un moment molt emocionant, ja que podran lliurar les seues cartes a Pare Noel amb les peticions per a enguany.

 

Finalment, a les 21.00 hores es clausurarà la Fira de Nadal.

 

Descarrega’t el programa d’actes: programa_comenca_nadal_amb_moviment

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esdeveniments

Los comentarios están cerrados.