• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » PROGRAMACIÓ ACTES 25 ANIVERSARI CASA DE CULTURA

PROGRAMACIÓ ACTES 25 ANIVERSARI CASA DE CULTURA

| 30 novembre, 2016

PROGRAMA_ACTES_25_ANIV_CASA_CULT.inddPROGRAMA_ACTES_25_ANIV_CASA_CULT.indd

2 de desembre, 18.30h. Casa de Cultura. Inauguració de l’exposició ’25 anys de la Casa de Cultura’. Seguidament acte homenatge amb la presència de l’expresident de la Generalitat Valenciana Joan Lerma.

5 de desembre, 19.30h. Casa de Cultura. Taula redona ‘Present, passat i futur de l’aigua a Callosa d’en Sarrià’, participan el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes; el professor de la Universitat Politècnica de València, Batiste Torregrosa; el president de la Comunitat General de Regants i Usuaris de Callosa, Salvador Solbes; i l’historiador especialitzat en temes d’aigua, Juan Vicente Martín.

 

6 de desembre, 12.00h. Plaça del Convent. Obra teatral infantil amb el títol ‘Els orígens de Sant Nicolau’.

A les 19.00h. en la Casa de la Música es representarà l’obra teatral per a adults ‘El crèdit’, a càrrec del grup Els Saineters.

 

7 de desembre, 19.30h. Casa de Cultura. Homenatge al teatre callosí amb el ‘Tablao flamenco’, a càrrec del Teatre dels callosins.

 

9 de desembre, 19.30 hores. Casa de Cultura. Conferència ‘L’arxiu de la Casa Ducal de Medinaceli’, a càrrec de la historiadora Francia Galiana.

 

10 de desembre, 19.30 hores. Casa de Cultura. Actuació de danses tradicionals a càrrec del Grup de Danses la Faltriquera i de la Colla El Pinyol.

 

11 de desembre, 12.00h. Casa de Cultura. Obra teatral infantil ‘El princepet’, a càrrec d’Artcrear’.

A les 19.30h., Casa de Cultura. Concert líric a càrrec de Marta Mathéu (exalumna del Festival Líric) i Benantzi Bilbao.

 

14 de desembre, 19.30h. Casa de Cultura. Concert de la Rondalla de l’Associació Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esdeveniments

Los comentarios están cerrados.