• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Primera jornada de coaching per a empresaris i emprenedors a Callosa d’en Sarrià

Primera jornada de coaching per a empresaris i emprenedors a Callosa d’en Sarrià

| 2 juny, 2016

cartell callosa web

 

*L’esdeveniment, sota el títol ‘L’Era que t’impulsa!’, se celebrarà el pròxim 19 de juny a la Casa de la Música

La Associació d’Empresaris de Callosa d’en Sarrià, en col·laboració amb la regidoria de Comerç, ha organitzat la primera jornada de coaching dirigida a empresaris i emprenedors, amb la finalitat d’ajudar a impulsar els negocis i projectes professionals a través d’eines que traguen el seu màxim potencial amb els seus propis recursos i habilitats.

 

L’esdeveniment formatiu, que té per títol ‘L’Era que t’impulsa!’, se celebrarà el pròxim 19 de juny, de 09.00 a 20.00 hores, a la Casa de la Música de Callosa d’en Sarrià. La jornada consta de sis ponències que abordaran els següents temes: Motivació, Marca i presència en xarxes, Reducció d’estrés mindfilness, Feng Shui, Art de vendre i Creixements des de les dificultats. Les conferències estaran impartides per experts en cada matèria.

 

La jornada formativa es podrà a més adaptar, no solament a l’àmbit professional, sinó també al personal.

 

El preu és de 60 euros, de 50 euros si es reserva abans del 10 de juny i de 40 euros per a socis de l’AES. Els interessats a participar han de formalitzar la reserva mitjançant transferència bancària al compte de l’AES: ÉS58-3105-2636-11-2720004305. El justificant de pagament s’haurà de lliurar a l’entrada de l’esdeveniment. Per a més informació, telefonar: 628 224 593.

 

Currículums dels ponents

 

Esther Ferrer: Gerent i cuinera en Bar l’Era de Bolulla, apassionada de la cuina tradicional reinventada i de la rebosteria. Formada en coaching per ASESCO i Intecoach. Instructora de cicle-indoor i activitats dirigides. Amant de la formació, autodidacta i emprenedora.

 

Alfonso Nieto: Secretari del Consell d’Administració i Director d’Organització de ‘VALMESA’, la més important empresa de taxació de la Comunitat Valenciana, i una de les cinc més grans d’Espanya. 20 anys treballant amb persona, dirigint equips i aprenent a superar obstacles.

 

César Pomares: Consultor en xarxes socials i presència online. Fundador i gerent de Comeyhabla, empresa dedicada a gestionar la presència i reputació online per al sector serveis i restauració. El 2009 es va formar com a community manager i consultor en xarxes socials de manera autodidacta creant l’empresa Socialdente S.L., orientada a la formació d’empreses en el desembarcament lògic en xarxes socials i Internet. Col·laborador i membre de la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts de la Universitat d’Alacant.

 

Fede Carreres: Creador de projectes durant més de 10 anys per al desenvolupament personal i social basats en la pràctica de l’esport i del mindfulness. Doctor en Ciències de l’Esport, professor de la UA i d’Educació Física en Secundària. Instructor certificat del programa MBSR (Mindfulnessbased stress reduction). Investigador i ponent en seminaris i congressos sobre desenvolupament positiu a través de l’activitat física i l’esport.

 

Arianna Bürli: Fundadora i gerent de l’empresa de serveis d’Interiorisme i projecció d’habitatges i negocis, ‘Espais Feng Shui’. Graduada en Disseny d’Interiors per l’Escola Superior de Disseny d’Alcoi. El 2006 es va formar com a consultora i instructora en l’art del Feng Shui de la Forma, en l’Escola Europea de Feng Shui de Barcelona. Com a instructora de Feng Shui imparteix cursos d’introducció al Feng Shui, avalats i reconeguts per l’Escola Europea de Feng Shui.

 

Vigela Lloret: Economista, MBA per l’Institut d’empresa, Postgrau en Administració i Finances per FBS, Coach Executiu per CEU Sant Pablo, Màster en PNL. Durant 13 anys ha format part de diferents equips directius d’empreses nacionals i internacionals. Des de fa 6 anys dirigeix el seu propi projecte d’acompanyar les persones de xicotetes i grans empreses perquè cadascun se senta feliç i lleuger en l’acompliment del seu treball entrenant la seua millor versió. Col·labora de manera habitual com a ponent i formadora en la Universitat d’Alacant, Fundesem Business School, Escola d’Organització Industrial, Blau Comunicación, El teu Formador i Atresora. Co-autora del llibre ‘Coaching hoy’ i ‘El puesto es tuyo’.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.