• ca
  • es
Inici » Mercallosa » Presència de productes de Callosa a la Xina

Presència de productes de Callosa a la Xina

| 14 gener, 2014
El Regidor Oscar García, confirmava recentment que la Regidoria de Comerç i Desenvolupament ha col·laborat amb un projecte de promoció de productes mediterranis d’alta qualitat per a posicionar-los i fer-referents en una de les majors cadenes de delicatessen, gourmet i restauració de la Xina. Segons Óskar García “el nostre nispro i el nostre formatge són productes d’unes característiques que encaixen perfectament amb els exigents requeriments i hem entès que la Xina és un mercat perfecte, per trobar-se en un continuat creixement econòmic al contrari de molts països del món”.
En aquest sentit, i col·laborant amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a la Xina, la Consultora especialitzada P & D, el Centre Superior d’Hostaleria i Turisme de València i la franquícia xinesa Aussino Wine Centers, s’ha enviat un lot de productes derivats de la nespra proporcionat pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Nespra de Callosa d’en Sarrià, així com una selecció de formatges de la Formatgeria Sant Antoni. La companyia Aussino és una prestigiosa companyia China establerta en 1.995 que exerceix com a “grup de poder” dins de la distribució comercial d’aliments a tota la Xina. És l’importador / comercialitzadora de vins més important de la Xina. Gràcies al vertiginós desenvolupament de l’economia xinesa durant l’última dècada ha afavorit el creixement d’una emergent classe social mitjana i alta amb noves inquietuds culturals i gastronòmiques que ha permès la implantació i posicionament de les vinoteques de Aussino a tot el país.
Actualment compta amb més de 180 punts de venda propis i té en planificació l’obertura de 200 nous establiments a afegir als existents durant els propers 2 anys. Compta amb un canal de distribució propi a través del qual abasteix a més de 6.000 establiments d’alt standing en les 100 ciutats més importants de la Xina (hotels 5 estrelles, restaurants gourmet, clubs privats, botigues delicatessen, premium supermarkets, centres comercials, etc … ) i tots els anys edita l’anuari més important de la Xina de vins i gastronomia gourmet. El nou repte d’aquesta companyia, és oferir als seus establiments una carta de gastronomia gourmet com acompanyament i perfecte maridatge dels vins i implementar un Córner de venda directa d’aliments gourmet a cadascuna de les seves vinoteques, i és aquí on els productes callosins podrien exercir un paper importantíssim i gaudir d’una merescudíssima projecció i vendes internacionals. Segons comentava el regidor, “dins de tota la gamma de productes que s’han testat en l’establiment inicial, Guanzhou (Cantó), el nostre formatge i els nostres nespra ha destacat i han resultat del grat tant dels gerents de la companyia, com de cuiners i gourmets “.
Per a finalitzar, l’edil comentava que “he entès que era la nostra obligació el donar suport a aquesta iniciativa per promocionar a nivell internacional la nostra riquesa en productes, en turisme, en gastronomia, etc … i contribuir al desenvolupament del nostre municipi. Hem aconseguit el nostre objectiu que era obrir una important porta comercial internacional, i és ara treball de les nostres empreses locals el valorar si desitgen donar el pas i creuar-o no “.
Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Tags: ,

Category: Mercallosa, Notícies

Los comentarios están cerrados.