• ca
  • es
Inici » Festes » Ple absolut en el concert de música festera que va comptar amb dos marxes d’estrena

Ple absolut en el concert de música festera que va comptar amb dos marxes d’estrena

| 19 setembre, 2016

19092016_concierto_musica_festera_0219092016_concierto_musica_festera_01cartel_fiestas_2016

*El cartell i el llibre de festes es van presentar divendres passat en la seu de l’Associació de Moros i Cristians

Aquest cap de setmana ja s’han celebrat dos actes que marquen el preàmbul de les Festes de Moros i Cristians 2016. En primer lloc divendres es va presentar el llibre i el cartell de les festes d’enguany durant l’assemblea general de l’Associació de Moros i Cristians.

 

El cartell ha pres com a imatge dos espases sobre un fons blau fosc. Aquestes espases pertanyen als capitans 2016, ells mateixos van ser els encarregats de presentar-lo. A l’acte van assistir l’alcalde, Josep Saval, l’edil de Festes, Rosa Mari Savall i diferents membres de la Corporació Municipal.

 

Diumenge els actes van arrancar al matí amb una missa en honor als socis de l’entitat de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià i va continuar de vesprada a la Plaça del Convent amb el concert de música festera que va aconseguir un ple absolut. Com a novetat el concert va estrenar dos marxes cristianes. La primera d’aquestes, denominada ‘Saoret’, es va dedicar a la junta de l’Associació de Moros i Cristians 2015/2016 i especialment al seu president Salvador Ronda Sanchis, i la segona, denominada ‘Pirata i Capità’, va estar dedicada a Óscar Morant Montiel i Cristina Botella Doménech, Óscar i Blanca Morant Ferrando i César Morant Botella de la Capitania Cristiana 2016, pertanyent a la Filà Pirates.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.