• ca
  • es
Inici » Esport » Paco Tasa aconsegueix col•locar-se entre els sis millors culturistes d’Espanya

Paco Tasa aconsegueix col•locar-se entre els sis millors culturistes d’Espanya

| 25 octubre, 2016

25102016_paco_tasa_02

*El fisioculturista callosí va participar aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya

El fisioculturista callosí, Paco Tasa Fernández, ha aconseguit la sisena plaça en el XLVIII Campionat d’Espanya celebrat aquest cap de setmana passat en Santuce (Biscaia).

 

L’objectiu de l’esportista de Callosa era poder arribar a la Final, cosa que finalment va aconseguir en quedar entre els sis millors fisioculturistes d’Espanya en la seua categoria.

 

Amb aquest resultat en el Nacional, Tasa s’ha superat i ara continuarà treballant per a seguir obtenint títols. Tasa ha agraït al seu preparador físic el treball que ha realitzat, així com a la seua família pel seu incondicional suport.

 

Cal recordar que Paco Tasa es va proclamar subcampió autonòmic el passat 15 d’octubre en el Campionat de la Federació Valenciana de Fisioculturismo i Fitness que es va celebrar a Alacant, sent el tercer títol de subcampió de la Comunitat que es portava a casa.

 

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià li va fer lliurament d’una distinció per la seua brillant carrera en el món del Fisioculturismo en el passat acte celebrat amb motiu del 9 d’Octubre. Un reconeixement que hui es ratifica més si cap amb aquest magnífic resultat en el Campionat d’Espanya. Per açò, des de la Corporació Municipal han tornat a felicitar a Paco Tasa per aquesta última recompensa que ha aconseguit gràcies al seu esforç i tenacitat.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.