• ca
  • es
Inici » Notícies » Obres per a la reparació de les filtracions causades per les pluges en la Biblioteca Municipal

Obres per a la reparació de les filtracions causades per les pluges en la Biblioteca Municipal

| 4 desembre, 2017

*Els treballs compten amb una subvenció de la Generalitat Valenciana

Des de la Regidoria d’Urbanisme s’estan gestionant les obres de reparació de les filtracions que presenta el sostre de l’edifici de la Biblioteca Municipal com a conseqüència del temporal de pluges esdevingut al desembre de 2016.

 

Els treballs seran subvencionats per Presidència de la Generalitat Valenciana, ja que formen part de la memòria presentada per l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià en la convocatòria d’ajudes per a pal·liar els danys produïts per les fortes pluges de novembre i desembre de 2016, en la qual es contemples diverses actuacions en el municipi. El total de la subvenció per al conjunt d’actuacions ascendeix a 33.516,09 euros i, en concret, la reparació del sostre de la Biblioteca Municipal s’executarà per un import de 10.272,90 euros.

 

Els treballs consistiran a alçar el paviment per a impermeabilitzar la superfície del sostre de la Biblioteca en el Passeig Vicent Berenguer i Llopis i en part de la plaça del Llaurador, que se situen en la part superior de l’edifici de la biblioteca. En aquest últim tram és on es troben treballant els operaris en aquests moments, després de finalitzar els treballs en el Passeig Vicent Berenguer i Llopis.

 

Dins de la memòria d’actuacions per desperfectes com a conseqüència de les pluges, s’ha finalitzat també la reposició de les baranes del pont ‘Ascoletja’ i també s’està treballant actualment en la reparació de les filtracions del Museu Etnològic.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.