• ca
  • es
Inici » Esport » Obertes encara les inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals

Obertes encara les inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals

| 22 setembre, 2016

Cartell escoles esportives 2016-17

El termini d’inscripció de les Escoles Esportives Municipals per al curs 2016/2017 continua obert per als interessats que desitgen apuntar-se de cara al pròxim mes d’octubre.

 

Per a aquest curs les escoles Esportives Municipals compten amb importants novetats. La més destacada és la inclusió d’aquest mes de setembre en el calendari, “amb la possibilitat de provar l’oferta esportiva de forma gratuïta perquè els xavals trien la disciplina que més els atraga”, ha explicat la regidora d’Esports, Estela Menaches.

 

Així mateix, en aquest pròxim curs s’han incorporat quatre noves disciplines esportives: Bàsquet i Voleibol femení, Kick Boxing Infantil i Jocs Preesportivus.

 

Segons ha explicat Menaches, “el Kick Boxing Infantil s’adhereix enguany per primera vegada en aquesta categoria com a Escola Esportiva Municipal i el Bàsquet i el Voleibol femení s’han incorporat per la demanda existent que ha sigut traslladada pels col·legis a la regidoria”.

 

Per la seua banda, els Jocs Preesportius estan dirigits a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 5 anys. En aquesta escola es practicaran diferents disciplines esportives, amb l’objectiu de “promocionar l’esport en edats primerenques i perquè els xiquets puguen descobrir la disciplina esportiva amb la qual més gaudeixen”, ha assenyalat l’edil.

 

Igualment, durant aquest curs 2016/2017 s’ofereixen les disciplines habituals de Taekwondo, Tennis, Pàdel, Futbol i Gimnàstica Rítmica, en les seues diferents categories i nivells. Les escoles Esportives estan dirigides a xiquets d’entre 3 i 15 anys d’edat.

 

Les inscripcions es poden formalitzar en l’Ajuntament en horari de matí i en el Poliesportiu Municipal de Callosa d’en Sarrià de dilluns a divendres, en horari de 09.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 21.30 hores. El termini d’inscripció estarà obert fins al 30 de setembre. A partir del mes d’octubre el preu del trimestre serà de 30 euros. Per a més informació telefonar al 96 588 18 67 o al 638 925 718.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.