• ca
  • es
Inici » Educació » Obert el termini per a sol•licitar l’ajuda municipal a estudiants Erasmus

Obert el termini per a sol•licitar l’ajuda municipal a estudiants Erasmus

| 30 maig, 2017

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, que dirigeix l’edil Estela Menaches, ha obert el termini per a sol·licitar l’ajuda municipal que es destinarà a estudiants callosins que estiguen realitzant el Programa Erasmus durant el present curs acadèmic 2016/17.

 

Per a sol·licitar l’ajuda, els interessats hauran d’estar empadronats a Callosa d’en Sarrià com a requisit indispensable. Així mateix, hauran d’aportar una fotocòpia amb el número de compte bancari a nom del sol·licitant (IBAN) i el justificant acreditatiu de la realització del Programa Erasmus durant el curs 2016/17.

 

Les sol·licituds (annex I), i la documentació requerida s’hauran de lliurar en la Casa de Cultura o a través del correu electrònic jcecallosa@gmail.com. El termini de presentació estarà obert fins al pròxim 31 de juliol.

 

A través de la web municipal www.callosa.es es podrà accedir a la informació, així com descarregar el formulari per a emplenar-ho.

 

La regidor d’Educació ha recordat que enguany el govern local (format per Compromís i PSOE) ha tornat a incrementar la partida pressupostària destinada a ajudes per a estudiants del programa Erasmus de 1.000 a 2.000 euros.

 

ANNEX I_solicitud

2017-Ajudes_erasmus_carta_informativa

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.