• ca
  • es
Inici » Educació » Obert el termini per a inscriure’s en els Tallers infantils de Nadal

Obert el termini per a inscriure’s en els Tallers infantils de Nadal

| 29 novembre, 2016

cartel-navidad-16

La regidoria d’Educació ha informat que des de hui ja està obert el termini d’inscripció per a realitzar els tallers infantils que es desenvoluparan durant el període vacacional de Nadal, en concret els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener, en el centre social Plaça d’Espanya, 14.

 

En els tallers s’elaboraran adornaments nadalencs, hi haurà contacontes de Nadal i cinema i música amb motius nadalencs. A més, es realitzaran jocs de taula, balls, jocs a l’exterior, tallers de maquillatge facial i pèls bojos. L’horari establit serà de 10.00 a 12.00, i de 12.00 a 14.00 hores, on es podrà triar un dels dos o tots dos.

 

El preu serà de 10 euros per alumne per al taller de dues hores, 15 euros per al taller de tres hores de durada i de 20 euros per al taller de 4 hores. En el preu està inclòs el material. Els tallers estan organitzats i subvencionats per la regidoria d’Educació i el seu desenvolupament correrá a càrrec de l’empresa Animació Azimut.

 

Les places són limitades, per la qual cosa els interessats poden formalitzar les seues inscripcions en Azimut Animació, situat en el Carrer Colom, núm. 3, 1r B, o a través del telèfon 678 488 311.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.