• ca
  • es
Inici » Educació » Obert el termini d’inscripció per als programes de l’Escola d’Estiu ‘Diverestiu’ i ‘Aulaestiu’

Obert el termini d’inscripció per als programes de l’Escola d’Estiu ‘Diverestiu’ i ‘Aulaestiu’

| 10 maig, 2016

DiverestiuAulaestiu

Fins al pròxim 24 de juny romandrà obert el termini d’inscripció per a participar durant els mesos de juliol i agost en els programes de l’Escola d’Estiu ‘Diverestiu’ i ‘Aulaestiu’.

 

El programa ‘Diverestiu’ té un caràcter més lúdic i  s’hi impartirà un taller d’horticultura, classes de natació amb un monitor especialitzat, es realitzaran excursions, esports, hi haurà un cinefòrum, un taller dels sentits i llenguatge de signes, contacontes i jocs. Està dirigit a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys i es desenvoluparà de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores, en el CEIP Bernat de Sarrià i la Plaça del Llaurador. El preu per mes és de 85 euros.

 

Les inscripcions s’hauran de formalitzar en el Centre d’Estudis Signe, situat en la Plaça Quatre Carreteres (Tel. 618 198 983). El dia 16 de juny, a les 20.00 hores, se celebrarà una reunió informativa per als pares en la Casa de Cultura.

 

D’altra banda, el programa ‘Aulaestiu’ impartirà tasques i tècniques d’estudi, un taller de lectoescriptura, desenvoluparà jocs de lògica i enginy i organitzarà un concurs de contes, *microcontes i poemes. Aquest programa està dirigit a xiquets i xiquetes de 7 a 16 anys i es desenvoluparà de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores. El preu per mes és de 70 euros tots els dies i de 45 euros tres dies a la setmana.

 

Igualment les inscripcions s’hauran de formalitzar en el Centre d’Estudis Signe fins al dia 24 de juny. La reunió informativa per als pares se celebrarà el dia 16 de juny, a les 20.30 hores, a la Casa de Cultura.

 

Els dos programes estan organitzats pel Centre d’Estudis Signe en col·laboració amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.