• ca
  • es
Inici » Esport » Obert el termini d’inscripció per a l’Escola Esportiva d’Estiu 2017

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola Esportiva d’Estiu 2017

| 9 maig, 2017

 

Hui s’ha obert el termini d’inscripcions de l’Escola Esportiva d’Estiu 2017 que es desenvoluparà del 3 al 31 de juliol i de l’1 al 31 d’agost en el Poliesportiu Municipal, de dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores. L’escola està dirigida a xavals de 4 a 16 anys.

 

La regidora d’Esports, Estela Menaches, ha explicat que “es tracta d’un servei que posa a la disposició dels ciutadans l’Ajuntament amb l’objectiu de facilitar als pares la conciliació de la vida familiar i laboral durant els mesos d’estiu”. A més, el desenvolupament de l’àmplia oferta d’activitats de l’Escola Esportiva d’Estiu suposa “un divertiment per als xiquets durant les seues vacances escolars i una oportunitat de fer nous amics”, ha manifestat l’edil.

 

L’Escola d’Estiu ofereix un ampli programa d’activitats esportives i lúdiques a un preu mensual de 75 euros per xiquet. S’han establit descomptes per a germans i per a aquells que s’inscriguen en l’escola durant els dos mesos estivals. Així mateix, s’habilitarà mitjà de transport per a accedir a les instal·lacions esportives.

 

Per a més informació, acudir al Poliesportiu Municipal o  telefonar al  96 588 18 67 o al 638 925 718.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.