• ca
  • es
Inici » Esport » Obert el termini d’inscripció de l’Escola Esportiva d’Estiu 2016

Obert el termini d’inscripció de l’Escola Esportiva d’Estiu 2016

| 2 maig, 2016

CARTELLESCOLAESPORTIVACORREGIT_callosaCursos Natació

Hui s’ha obert el termini d’inscripcions de l’Escola Esportiva d’Estiu 2016 que es desenvoluparà de l’1 al 29 de juliol i de l’1 al 31 d’agost en el Poliesportiu Municipal, en horari de 09.00 a 14.00 hores. L’escola està dirigida a xavals de 4 a 15 anys.

 

La regidora d’Esports, Estela Menaches, ha assenyalat que “a través d’aquesta escola es pretén sobretot ajudar els pares a conciliar la vida familiar i laboral durant els mesos d’estiu”. A més, el desenvolupament de l’àmplia oferta d’activitats de l’Escola Esportiva d’Estiu suposa “un divertiment per als xiquets durant les seues vacances escolars i una oportunitat de fer nous amics”, ha manifestat l’edil.

 

L’Escola d’Estiu ofereix una àmplia varietat d’activitats esportives i lúdiques. També s’impartiran tallers d’alimentació saludable i es realitzaran excursions per llocs emblemàtics de la comarca.

 

Menaches ha anunciat que enguany s’han incorporat al programa d’activitats un taller d’expressió corporal i un altre de pintura creativa. Així mateix, ha recordat que tots els dies a partir de les 13.00 hores es realitzaran activitats d’aigua perquè els participants se’n vagen fresquets a casa.

 

El preu mensual de l’escola és de 75 euros. Hi haurà descomptes de 10 euros per als germans i per als xiquets que acudisquen a l’escola durant els dos mesos estivals. Les inscripcions també es podran realitzar per quinzenes, el preu de les quals serà de 40 euros. El transport a les instal·lacions esportives serà gratruït.

 

Per a més informació, cal acudir al Poliesportiu Municipal o telefonar al 96 588 18 67 o al 638 925 718.

 

Cursos de Natació

D’altra banda, s’ha obert el termini d’inscripció per als cursos de natació d’adults i públic infantil que s’imparteixen en la Piscina Municipal en els seus diferents nivells. Informació i inscripcions en el Poliesportiu Municipal.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.