• ca
  • es
Inici » Educació » Obert el termini d’inscripció de les escoles d’estiu 2018 ‘ARTestiu’ i ‘AULAestiu’

Obert el termini d’inscripció de les escoles d’estiu 2018 ‘ARTestiu’ i ‘AULAestiu’

| 15 maig, 2018

Des de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ha informat que ja està obert el termini d’inscripció de les escoles d’estiu 2018 que organitza el Centre d’Estudis Signe.

Enguany s’han oferit dues opcions educatives i lúdiques per als mesos de juliol i agost: ARTestiu i AULAestiu.

ARTestiu està dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i impartirà classes de natació, arts plàstiques, dansa, música, muixeranga, organitzarà excursions, concursos, etc. L’activitat es desenvoluparà en el CEIP Bernat de Sarrià de la plaça del Llaurador, en horari de 09.00 a 14.00 hores.  El preu és de 85 euros al mes.

AULAestiu està dirigida a xiquets i xiquetes de 7 a 16 anys i realitzarà tasques d’estiu, tècniques d’estudi, taller de lectoescriptura, jocs de lògica, jocs grupals, etc. L’activitat es desenvoluparà en el Centre d’Estudis Signe, en horari de 10.00 a 13.00 hores. El preu és de 50 euros la mensualitat per 3 dies a la setmana i de 75 euros per tots els dies.

Les inscripcions es podran formalitzar fins al 22 de juny en el Centre d’Estudis Signe (pl. Quatre Carreteres, 6. Tl. 618 19 89 83).

El pròxim 18 de juny, a les 20.00 hores, se celebrarà una reunió informativa d’ambdues escoles d’estiu en la Casa de Cultura.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.