• ca
  • es
Inici » Notícies » Noves reparacions per filtracions subvencionades per la Generalitat Valenciana

Noves reparacions per filtracions subvencionades per la Generalitat Valenciana

| 7 maig, 2018

Ja s’han finalitzat els treballs de reparació d’una gotera que afectava a la Biblioteca l’Espill. Aquesta actuació se sumisca a les actuacions que es van dur a terme el passat mes de desembre per a la reparació de les filtracions que presenta el sostre d’aquest edifici municipal com a conseqüència del temporal de pluges esdevingut al desembre de 2016. Amb aquesta nova intervenció l’Ajuntament dóna per solucionats els problemes per filtracions que presentava la Biblioteca.

Aquestes obres han sigut subvencionades per Presidència de la Generalitat Valenciana, ja que formen part de la memòria presentada per l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià en la convocatòria d’ajudes per a pal·liar els danys produïts per les fortes pluges de novembre i desembre de 2016, en la qual es contemples diverses actuacions en el municipi. El total de la subvenció per al conjunt d’actuacions ascendeix a 33.516,09 euros i, en concret, la reparació del sostre de la Biblioteca Municipal ascendeix a un total de 12.272,90 euros.

A càrrec d’aquesta mateixa subvenció, la setmana vinent es començarà una nova actuació en un altre emplaçament. Es tracta de la reparació d’una sèquia que es va trencar com a conseqüència d’un corriment de terra que es va produir amb motiu del trencament de la canonada de reg de la Font Major. El cost d’aquesta actuació és de 2.850 euros.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.