• ca
  • es
Inici » Mercallosa » Noves propostes de la nyespra en el XII congrés de gastronomia

Noves propostes de la nyespra en el XII congrés de gastronomia

| 14 gener, 2014

El regidor de Promoció i Esdeveniments, Òscar Garcia, ha donat ha conèixer que el dia 6 de novembre (dissabte i primer dia de fira) en el XII Congrés de El Millor de la Gastronomia que se celebra a la Institució Firal Alacantina serà presentada una nova i original proposta gastronòmica consistent en una revolucionària versió de gintònic amb nespra, perles de gominola de nespra i menta que a més, comptarà amb el patrocini i suport del Grup Osborne i la marca de ginebra americana Seagram s que ha demostrat ser un complement perfecte al costat del gust de la nespra. Aquesta proposta de Gintònic al seu torn serà maridada per 6 noves tapes que com a ingredient principal i nexe conductor han nespra callosí que seran elaborades i presentades per l’Associació bChefs de Benidorm i els prestigiosos cuiners que la formen com Basi Corral, Pedro Gras, Óscar Marcos , Gema Penalva, José Miguel Tortosa i Cristina Figueira. Podeu consultar les activitats que es realitzaran a l’estand callosí (Nº206, al mateix centre de pavelló 1 al costat de Xocolates Valor) punxant AQUÍ. * (L’Organització del Congrés argumentant un contracte d’exclusivitat amb una altra marca de ginebra no ha permès la publicació de l’activitat de la presentació del MiniGintonic, per això aquesta no està inclosa dins dels continguts de l’enllaç).

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tags:

Category: Mercallosa, Notícies

Los comentarios están cerrados.