• ca
  • es
Inici » Joventut » Nova convocatòria del Servei de Voluntariat Europeu del programa Erasmus+

Nova convocatòria del Servei de Voluntariat Europeu del programa Erasmus+

| 3 juny, 2016

Escudo_callosa_vertical

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià informa els joves del municipi d’entre 17 i 30 anys de la nova convocatòria del Servei de Voluntariat Europeu. Una acció per la qual joves espanyols poden fer voluntariat a altres països europeus en activitats de caràcter cultural, mediambiental, social, de joventut, etcètera.

 

L’activitat és a temps complet, no remunerada, però no suposa despesa alguna per al participant. Inclou allotjament, alimentació, assegurança mèdica, viatge d’anada i tornada i una quantitat econòmica mensual per a cobrir despeses.

 

Es tracta d’una experiència perquè els joves tinguen l’oportunitat d’aprendre un idioma, fer noves amistats, conéixer altres països i cultures, així com aconseguir el certificat Youthpass, reconegut en tota la Unió Europea.

 

El Servei de Voluntariat Europeu està emmarcat en el programa Erasmus+, i compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

 

Els interessats poden informar-se sobre els detalls d’aquest programa a través dels següents enllaços: http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/ivaj/va/asociacionismo/voluntariado/programa_juventud.html, http://www.erasmusplus.injuve.es/acciones/voluntariadoeuropeo/?_locale=es, http://europeanvoluntaryservice.org

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.