• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Nova campanya promocional per a fomentar el consum en el comerç local durant les festes nadalenques

Nova campanya promocional per a fomentar el consum en el comerç local durant les festes nadalenques

| 7 desembre, 2016

nadal-grupo-2

L’Associació d’Empresaris Callosa d’en Sarrià (AES), en col·laboració amb la regidoria de Comerç, ha llançat una campanya de promoció del comerç local de cara a aquest Nadal.

 

Amb el lema “Per Nadal Jo compre a Callosa”, la campanya pretén fomentar el consum en el comerç local durant aquestes festes nadalenques. La iniciativa ha llançat cartells amb diverses fotografies realitzades a persones del poble, pertanyents en la seua majoria a diversos col·lectius i entitats socials de la localitat, les quals es troben realitzant les seues compres a Callosa.

 

Segons ha explicat l’edil de Comerç, Lumi Puigcerver, l’objectiu últim d’aquesta idea és el d’ “aportar una major credibilitat a la campanya i animar així a tots els callosins a confiar i recolzar els negocis del municipi per a dinamitzar el teixit empresarial de Callosa”.

 

A més de les festes nadalenques, la campanya es mantindrà i tornarà a impulsar-se amb motiu del Dia del Pare, període en el qual es té previst repartir bosses amb el logo de l’Associació d’Empresaris Callosa d’en Sarrià.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.