• ca
  • es
Inici » Educació » Nou curs de fotografia creativa durant els mesos d’estiu

Nou curs de fotografia creativa durant els mesos d’estiu

| 8 juny, 2016

cartellcursestiufotografia

Durant els mesos d’estiu la regidoria d’Educació, que dirigeix l’edil Estela Menaches, organitza un nou curs de fotografia creativa en la Casa de Cultura, ‘Summer Curs’. El curs, impartit per l’artista local Marina Yepes, es desenvoluparà tots els dijous, de 20.00 a 22.00 hores, al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre.

 

Aquesta activitat formativa està dirigida a persones a partir dels 13 anys d’edat amb inquietuds fotogràfiques i artístiques. A través d’aquest curs es contribuirà a aprendre el maneig de la càmera, trobar la il·luminació adequada, crear noves composicions en la imatge, fomentar la creativitat, el maneig del retoc bàsic de fotografies, la realització d’exposicions, es realitzaran pràctiques en l’exterior i es rebran visites de professionals.

 

Els interessats ja poden inscriure’s a la Casa de Cultura. El preu és de 20 euros al mes.

 

Marina Yepes és titulada en el Grau de Belles Arts per la Facultat d’Altea (Universitat Miguel Hernández d’Elx) i és, a més, professora de dibuix i pintura en l’Escola Municipal d’Arts de Callosa d’en Sarrià. Yepes a més ha guanyat diversos premis de fotografia com el primer premi de fotografia mòbil 2015 Jove’s Marina Baixa i el segon premi de fotografia digital 2015 Jove’s Marina Baixa, així com el Premi d’Art i Malalties de caràcter internacional, organitzat per la Càtedra d’Art i Malalties de la Universitat Politècnica de València (2014).

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.