• ca
  • es
Inici » Educació » ‘No Em Toques el Whatsapp’, exposició fotogràfica en l’IES Callosa d’en Sarrià per a deconstruir la violència masclista

‘No Em Toques el Whatsapp’, exposició fotogràfica en l’IES Callosa d’en Sarrià per a deconstruir la violència masclista

| 2 juny, 2017

*La mostra itinerant organitzada per l’IVAJ es podrà visitar fins el pròxim 9 de juny

L’IES Callosa d’en Sarrià acull fins el pròxim 9 de juny l’exposició fotogràfica ‘No em toques el Whatsapp’, pertanyent a l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut). Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya global de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ‘Educant per a deconstruir la violència’.

 

L’exposició itinerant s’inclou dins de la programació d’activitats sobre violència de gènere en la qual els alumnes del centre educatiu estan treballant des de l’inici del curs.

 

La mostra cerca incidir en el control que s’exerceix sobre les xiquetes, les adolescents i les joves en coses tan senzilles com mirar-los els missatges o telefonades de mòbil i de la necessitat d’ajudar al que pateix qualsevol tipus d’assetjament per a denunciar qualsevol manifestació o indici de violència.

 

Aquesta exposició és el resultat d’un concurs realitzat per l’IVAJ amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, el passat 25 de novembre entre joves de 14 i 30 anys. La finalitat és transmetre els valors de convivència, educació i respecte davant les actituds violentes que existeixen encara hui en dia contra les dones.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.