• ca
  • es
Inici » Esport » Més d’un centenar de xavals es concentren en l’Algar per a participar en el II Summer Camp de Taekwondo

Més d’un centenar de xavals es concentren en l’Algar per a participar en el II Summer Camp de Taekwondo

| 19 setembre, 2016

19092016_summer_camp_callosa_0119092016_summer_camp_callosa_03

El II Summer Camp de Taekwondo celebrat aquest cap de setmana en les instal·lacions del Càmping les Fonts de l’Algar ha superat les seues expectatives concentrant  un total de 107 esportistes de diferents comunitats autònomes com són la Comunitat Valenciana, Catalunya, Cantàbria i Andalusia.

 

Durant tres dies els xavals participants han tingut l’oportunitat de rebre classes d’instructors de primer ordre en un idíl·lic paratge natural. Els professors han impartit classes en les disciplines de Combat, Competició, Salts, Tuls, Defensa Personal i Arbitratge. Els instructors eren tots ells competidors internacionals, entre els quals es  trobaven campions mundials i europeus.

 

Els esportistes van gaudir a més d’unes jornades d’oci amb un menjar de convivència i una visita el dissabte de vesprada al paratge de les Fonts de l’Algar.

 

Aquesta iniciativa esportiva està organitzada pel Club TAE Callosa d’en Sarrià, en col·laboració amb la regidoria d’Esports. Per açò, durant la celebració del Summer Camp, el Club TAE va fer lliurament d’una placa commemorativa a l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, com a mostra d’agraïment, que va arreplegar l’alcalde, Josep Saval.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.