• ca
  • es
Inici » Educació » Més de 400 escolars protagonitzen hui la volta al col•le en els centres públics de Callosoa d’en Sarrià

Més de 400 escolars protagonitzen hui la volta al col•le en els centres públics de Callosoa d’en Sarrià

| 8 setembre, 2016

08092016_vuelta_cole_callosa_0108092016_vuelta_cole_callosa_02

*L’Ajuntament ha realitzat diverses millores en els col•legis per a donar la benvinguda al nou curs escolar

Un total de 420 escolars han tornat hui a les aules dels col·legis públics del municipi després de les vacances estivals. En el col·legi Mirantbò han iniciat hui el curs acadèmic 215 alumnes, 25 d’ells s’incorporen per primera vegada al centre. En el col·legi Bernat de Sarrià han protagonitzat hui la volta al col·le un total de 205 alumnes, 18 d’ells s’incorporen també per primera vegada al centre.

 

L’edil d’Educació, Estela Menaches, ha visitat hui els dos centres educatius per a donar la benvinguda als escolars i repartir les agendes que utilitzaran els alumnes durant tot el curs, les quals subvenciona l’Ajuntament. La regidora ha indicat que la volta al col·le s’ha realitzat sense incidències i amb total normalitat.

 

D’altra banda, ha recordat que el passat 2 de setembre van iniciar també el curs els xiquets i xiquetes de l’Escola Infantil Municipal amb un total de 64 alumnes. El col·legi concertat Almèdia ha iniciat també les classes hui en els seus diferents nivells educatius (Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat) amb un total de 625 alumnes. Mentrestant, els alumnes de l’IES Callosa d’en Sarrià començaran el curs el pròxim 12 de setembre.

 

Millores en els centres educatius

Menaches ha assenyalat que des de l’Ajuntament s’han realitzat diverses millores en els dos centres públics d’Infantil i Primària, així com en l’Escola Infantil Municipal. En concret, en el col·legi Mirantbò s’ha condicionat un dels banys amb la instal·lació de quatre lavabos nous, amb aixetes noves i amb la substitució del suport existent de ferro per un d’acer per evitar que s’oxide. S’ha repintat també l’interior de diverses aules, l’accés al centre, les graderies dels dos patis i s’han envernissat els jocs de fusta.

 

Pel que fa al col·legi Bernat de Sarrià, s’ha canviat el tendal del pati, ja que el que hi havia es trobava bastant deteriorat, i s’han repintat els jocs dels dos patis, el d’Infantil i el de Primària, entre altres actuacions de manteniment.

 

En l’Escola Infantil Municipal s’ha substituït també el tendal del pati per un altre de nou, s’ha instal·lat una mosquitera en una de les finestres, s’ha pintat l’interior de les aules, s’han reparat les làmines de suro de les parets i s’ha substituït una peça de marbre dels lavabos, així com les aixetes.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.