• ca
  • es
Inici » Esport » Més de 250 persones participen en el Dia del Soci de l’Atlètic Callosa C.F.

Més de 250 persones participen en el Dia del Soci de l’Atlètic Callosa C.F.

| 23 febrer, 2016

 

Dissabte passat, l’Atlètic Callosa Club de Futbol, en col·laboració amb la regidoria d’Esports, va celebrar amb èxit el ‘Dia del Soci’ amb una jornada festiva que va tenir lloc en el camp de futbol Galbis de Callosa d’en Sarrià i en la qual van participar més de 250 persones. La festa del futbol va servir per a presentar els nou equips de l’ Atl. Callosa C.F. des de categoria querubins a sènior.

Durant la jornada es van disputar diverses trobades amistoses entre les categories inferiors i els pares. Igualment, es van enfrontar en una trobada amistosa les categories Infantils contra cadets. I, finalment, es va disputar el partit de Lliga que va enfrontar l’equip juvenil Atl. Callosa C.F. amb el C.F.B. Gandia, en el qual els de casa van perdre 1-3.

A més, durant la jornada va haver-hi inflables per al gaudi dels més xicotets i es va celebrar un dinar en el pavelló d’esports. La festa va culminar de vesprada amb una xocolatada, patrocinada per Xocolates Clavileño de la Vila Joiosa.

A la presentació dels equips van assistir l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i l’edil d’Esports, Estela Menaches, al costat d’altres membres de la corporació municipal.

23022016_dia_socio_01_callosa

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.