• ca
  • es
Inici » Festes » Més de 1.500 persones en el concert de Pep Gimeno ‘el Botifarra’

Més de 1.500 persones en el concert de Pep Gimeno ‘el Botifarra’

| 26 juliol, 2016

 

DSC_416926072016_festes_sant_Jaume_01

*La regidoria de Festes agraeix a tots els que han treballat perquè les Danses de Sant Jaume siguen tot un èxit

El concert de Pep Gimeno ‘el Botifarra’ va posar el fermall d’or ahir a tres dies de festa en els quals s’han succeït els actes en honor a Sant Jaume, patró de Callosa d’en Sarrià. Més de 1.500 persones es van congregar en la plaça del Convent per a gaudir anit de la música tradicional valenciana de l’artista xativí. Una actuació amb un públic entregat i en la qual va destacar també ‘La Primitiva’ de l’AAM que va acompanyar al ‘Botifarra’ sobre l’escenari. Igualment, va brillar amb llum pròpia el grup de danses de Callosa d’en Sarrià ‘La Faltriquera’ que va ballar diverses peces al costat del cantaor valencià.

 

A més de l’actuació de Pep Gimeno ‘el Botifarra’, durant els tres dies de festes l’agenda ha estat repleta d’actes que han fet les delícies de tots, sent les danses populars de Sant Jaume les vertaderes protagonistes. A aquestes s’han sumat l’actuació del grup de danses infantil, el grup de danses de Polop ‘El Porxet’, el recital de poesia de Manel Arcos, les Albades a càrrec de l’Escola de Cant d’Estil de l’Alfàs del Pi, o les tradicionals cucanyes, entre altres festejos.

 

L’edil de Festes, Rosa Mari Savall, ha agraït a totes les persones que han treballat perquè les Danses de Sant Jaume siguen tot un èxit i transcórreguen tots els actes amb total normalitat. L’edil ha fet esment al personal de Serveis Tècnics, al personal de la Casa de Cultura, als becaris d’aquest departament que també han col·laborat en l’organització dels esdeveniments i als cossos de Seguretat com la Policia Local i Protecció Civil. Igualment ha fet extensiu el seu agraïment a tots els grups de danses que han participat, a l’Associació d’Amics de la Música, al grup El Pinyol i a tots els veïns i veïnes de Callosa d’en Sarrià que ajuden cada any a mantenir viva una de les festes amb més arrelament en el poble.

 

Promocionant la música valenciana i de Callosa

D’altra banda, des de l’equip de govern s’ha recalcat que tant amb les actuacions que s’han celebrat amb motiu de Sant Jaume, així com amb les quals han tingut lloc en altres festivitats com Sant Joan, s’ha cercat oferir al públic una qualitat musical basada en el folklore i les tradicions valencianes i, igualment, promocionar a músics de Callosa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.