• ca
  • es
Inici » Mercallosa » AEDL » Funcions

Funcions

La principal labor de l’AEDL o Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local consistix entre d’altres, donar a conéixer l’entorn i els recursos del municipi, dissenyar projectes i línies d’actuació de desenrotllament i millora, obtindre rendibilitat social, econòmica i laboral que circumde en el benefici de tots els veïns de la població facilitant i tramitant la informació per a l’obtenció d’ajudes i subvencions; així com elaborar plans d’intervenció per a conéixer les necessitats de desenvolupament de la població.

El nostre objectiu des de l’AEDL és poder oferir el millor servei als nostres ciutadans i arribar a poder satisfer totes les necessitats tant comercials com relacionades amb la vida laboral. Per a dur a terme aquests plantejaments, ens marquem 5 pautes bàsiques de treball:

  • Fomentar la inserció laboral en les persones demandants d’ocupació, identificant les necessitats del personal de les empreses a curt i mitjà termini i proposant accions de millora en les ocupacions de la població desocupada, així com difondre i estimular les oportunitats de creació d’activitat entre els desocupats, promotors i emprenedors, és a dir, fomentar l’ocupació estable.
  • Prestar informació, consulta i tramitació sobre orientació laboral, convocatòries d’ajudes, creació d’empreses, formació per a l’ocupació, ajudes i subvencions, tant com qualsevol altra informació que puga resultar d’interés als usuaris de l’AEDL.
  • Suport en la iniciació de projectes empresarials per a la seua consolidació en empreses generadores de noves ocupacions, a més d’ajudar a millorar, mantindre o canviar la seua activitat. Fomentar l’esperit empresarial entre els jóvens prestant tota l’ajuda necessària dins de les nostres possibilitats.
  • Oferir formació a aquelles persones que demanen aquest servei a fi d’aconseguir una major qualificació professional per a la seua posterior integració en el mercat laboral per mitjà de l’assessorament i informació en matèries de cursos i accions formatives, per mitjà de coordinació de programes formatius, per a empresaris i comerciants i fins i tot amb tallers de formació i inserció laboral o tallers d’ocupació.
  • Col·laborar amb la resta d’Agents d’Ocupació i desenvolupament Local que treballen en la Marina Baixa per a oferir una millor qualitat del servei, intercanviat experiències i coneixements, així com poder arribar a desenvolupar activitats i projectes comuns.
Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn