• ca
  • es
Inici » Esport » Medalla de Plata per al fisicoculturista Paco Tasa en el Campionat IFBB de la Comunitat Valenciana

Medalla de Plata per al fisicoculturista Paco Tasa en el Campionat IFBB de la Comunitat Valenciana

| 18 octubre, 2016

18102016_paco_tasa_02

*El cap de setmana vinent Tasa competirà en el campionat nacional que se celebrarà a Santurce

El fisicoculturista callosí Paco Tasa Fernández torna a ostentar el títol de subcampió autonòmic després de participar dissabte passat, 15 d’octubre, en el XXXIII Campionat de la Federació Valenciana de Fisicoculturisme i Fitness, que es va celebrar a Alacant en el recinte firal IFA. Paco Tasa va competir en categoria Sènior en pes lleuger (fins a 70 quilos).

 

Aquest és el tercer títol de subcampió autonòmic que el fisiculturista callosí aconsegueix. La seua brillant trajectòria en el món del Fisicoculturisme ho ha fet valedor enguany del reconeixement que l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià atorga amb motiu de la festivitat del 9 d’octubre.

 

El pròxim repte que afronta Tasa ara és el XLVIII Campionat d’Espanya que se celebra el cap de setmana vinent, 22 i 23 d’octubre, a Santuce (Biscaia) i en el qual té com a objectiu arribar a la final i poder quedar entre els sis millors fisicoculturistes d’Espanya en la seua categoria. Des de la Corporació Municipal s’ha felicitat a Tasa i se li ha desitjat el millor dels resultats per al nacional.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.