• ca
  • es
Inici » Cultura » L’obra de Diocles Laime Montaño s’alça amb el primer premi de la ‘II Setmana d’Art a Callosa’

L’obra de Diocles Laime Montaño s’alça amb el primer premi de la ‘II Setmana d’Art a Callosa’

| 30 juny, 2016

30062016_premios_SAC_callosaPremios_SAC_callosa_02

La Casa de Cultura va acollir ahir a la vesprada el lliurament de premis del concurs de la ‘II Setmana d’Art a Callosa’. Un acte amb el qual s’ha clausurat l’exposició de 50 obres de 2×2, pertanyents als alumnes de la Facultat de Belles Arts d’Altea, que han penjat dels balcons dels carrers del nucli antic de la localitat.

 

Un jurat professional, format per professors de Belles Arts, va atorgar el primer premi, consistent en 300 euros, al jove artista Diocles Laime Montaño per la seua obra de la xica asseguda amb ocells que ha penjat al llarg de dues setmanes en un dels balcons de la Casa de Cultura.

 

La resta de premiats ha sigut seleccionada per un jurat popular, a través dels vots que han dipositat en una urna els visitants de la mostra. Així, el segon premi, consistent en 100 euros, ha recaigut en Ginés Molina Pérez per la seua obra titulada ‘Western’, que s’exhibia al carrer Calvari Convent. El tercer premi, consistent en 100 euros, ha sigut per a Blanca Andrés Albaladejo per la seua obra ‘Llibertad de expresión’, exposada al carrer Sant Francesc. El quart premi ha recaigut en Pablo Lorencio per la seua obra ‘Nephilim’, exposada sobre la Tourist Info. Finalment, el cinqué premi ha sigut per a Celia Rancelot per la seua obra ‘Corderos’, exposada al carrer Major. Aquests dos últims premiats han rebut com a premi un lot de material de belles arts.

Les tendes d’art d’Altea que han donat el 4rt. i 5é premi amb lotes de material artístic han sigut ‘LA TERRETA’ i ‘LES ROTES’. Des de la Regidoria de Cultura se’ls ha agraït la seua inestimable col·laboració.

Així mateix, Judith Ferrando Pérez ha resultat guanyadora del sorteig realitzat entre les persones que han votat exercint de jurat popular, i rebrà com a obsequi un lot de llibres.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.