• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Lliurament de diplomes als alumnes del curs ‘Operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents’

Lliurament de diplomes als alumnes del curs ‘Operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents’

| 14 abril, 2016

14042016_curso_CallosaLa regidora de Comerç, Mª Luz Puigcerver Calbo, ha fet lliurament dels diplomes acreditatius als alumnes que han realitzat el curs d’ ‘Operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents’, organitzat per l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià a través d’una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

 

En total són deu els alumnes que han realitzat aquest curs amb èxit, obtenint el corresponent certificat professional avalat pel Servef. El curs s’ha desenvolupat des del mes de novembre fins a l’abril amb una durada total de 450 hores, amb 100 classes teòriques i 350 pràctiques. Els seus continguts han sigut l’enregistrament de dades; tractament de dades, textos i documentació; reproducció i arxiu; sensibilitat al medi ambient i mòdul de pràctiques professionals no laborals.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.