• ca
  • es
Inici » Educació » L’IES de Callosa d‘en Sarrià s’adhereix al projecte solidari a favor de la infància Proeso-Happy Siphal

L’IES de Callosa d‘en Sarrià s’adhereix al projecte solidari a favor de la infància Proeso-Happy Siphal

| 1 desembre, 2016

Webimg_7442-copia-redimensionado

*La iniciativa es desenvoluparà el pròxim 9 de desembre i recaptarà fons per a la reconstrucció d’un hospital infantil a Haití

L’Institut d’Ensenyament Secundari de Callosa d’en Sarrià s’ha adherit al projecte solidari a favor dels xiquets damnificats per una catàstrofe natural PROESO-HAPPY SIPHAL, en el qual estan implicats diferents centres educatius i solidaris. El primer projecte d’aquesta xarxa de centres es desenvoluparà el pròxim dia 9 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de la Ràdio i la Televisió a favor de la Infància.

 

La iniciativa consistirà que tots els alumnes dels centres implicats cantaran a l’hora del pati (10:15h. en el cas de Callosa) la cançó ‘Happy Siphal’, composta per Teodoro Aparicio, actual director musical de PROESO. A continuació es llegirà un manifest en el qual els alumnes expressaran les seues idees, opinions i solucions per a cooperar i ajudar la infància més desfavorida del món i que ha patit una catàstrofe natural.

 

L’ONGD (Organització No Governamental per al Desenvolupament) anomenada BUSF (Bombers Units Sense Fronteres), al costat d’altres entitats col·laboradores, ha creat una plataforma anomenada “Happy Siphal” que pretén rebre i oferir projectes per a desenvolupar a la infància més desfavorida per catàstrofes naturals.

 

És per aquest motiu que des de la Comissió Pedagògica de PROESO (Conjunt Instrumental de docents de Música de la Comunitat Valenciana i Associació sense ànim de lucre) s’ha proposat crear una xarxa de centres que recolzen amb diverses iniciatives aquest primer projecte.

 

La iniciativa culminarà el pròxim 22 de desembre en el mercat solidari que organitzarà l’IES, on a través d’una guardiola solidària es recaptaran fons que s’enviaran a la ONGD BUSF perquè siguen destinats a la reconstrucció d’un hospital infantil per a la infància haitiana damnificada per la catàstrofe de l’huracà Matthew.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.