• ca
  • es
Inici » Educació » L’IES Callosa d’en Sarrià organitza un concurs literari amb una categoria per a mares i pares

L’IES Callosa d’en Sarrià organitza un concurs literari amb una categoria per a mares i pares

| 10 març, 2017

El Departament de Llengua i Literatura Castellana de l’Institut de Callosa d’en Sarrià ha organitzat un concurs literari per a tot l’alumnat del centre i, com a novetat, els pares i mares dels alumnes que ho desitgen també podran participar en una nova categoria.

 

Les categories establides són les següents:

 

A.- Alumnes i alumnes de 1r, 2n i 3r de l’ESO.

B.- Alumnes i alumnes de 4t de l’ESO, 1r i 2n de BATX. i cicles de FP.

C.- Pares i mares de l’alumnat.

 

Les persones que desitgen participar hauran de presentar els seus treballs directament als professors de Llengua Castellana i Literatura fins al pròxim 10 d’abril.

 

Segons les bases del concurs, el text creat s’haurà d’ajustar a les característiques del gènere seleccionat pel participant, per la qual cosa podrà ser un poema, un relat curt, un text dramàtic o un assaig o reflexió sobre algun tema d’actualitat. La temàtica serà lliure.

 

L’extensió mínima dels treballs serà de tres folis per una sola cara amb interlineat 1’5 per a prosa; i de 14 versos, per a poesia. El tipus de lletra serà Arial grandària 12.

 

El text es presentarà amb una portada que haurà d’incloure el títol en majúscules i a peu de pàgina, el pseudònim del participant i la categoria en la qual participa. D’igual manera haurà d’incloure en l’últim foli, per darrere, el nom complet i el seu curs en cas de ser alumne o alumna del centre, i el nom complet i el nom del seu fill o filla, en el cas de pertànyer a la categoria de mares i pares.

 

Els participants premiats es comprometran a lliurar una còpia del seu treball en format digital, a fi que aquest siga publicat en les pàgines web del centre.

 

El jurat estarà integrat per professores i professors del Departament de Castellà de l’IES Callosa d’en Sarrià i el lliurament de premis es realitzarà el dia que es commemore el dia del llibre, data que serà posterior al 24 d’abril, per coincidir amb el període vacacional de Pasqua.

 

El centre concedirà els següents PREMIS:

 

PRIMER PREMI en cada categoria i modalitat:

-Categoria A: 20€

-Categoria B: 30€

-Categoria C: 40€

 

SEGON PREMI en cada categoria i modalitat:

-Categoria A: 10€

-Categoria B: 20€

-Categoria C: 30€

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.