• ca
  • es
Inici » Educació » L’IES Callosa d’en Sarrià acull des del pròxim 15 de febrer l’exposició ‘Mujeres de la Transición’

L’IES Callosa d’en Sarrià acull des del pròxim 15 de febrer l’exposició ‘Mujeres de la Transición’

| 10 febrer, 2017

L’IES Callosa d’en Sarrià acull del 15 al 27 de febrer l’exposició itinerant de la Universitat d’Alacant ‘Mujeres de la Transición’. L’activitat està emmarcada dins del programa d’acció tutorial contra la violència masclista, i forma part dels continguts curriculars de 2º de Batxillerat, per la qual cosa tots els grups del centre la visitaran acompanyats dels seus tutors. La mostra, que estarà en l’entrada del centre educatiu, estarà oberta a més al públic en general.

 

Aquesta exposició suposa una bona mostra del treball de la Universitat d’Alacant per a contribuir a difondre les experiències, iniciatives i actuacions de les dones durant la transició de la dictadura franquista al règim democràtic, destacant la seua participació i protagonisme en la consolidació de la democràcia actual, i de la Constitució espanyola.

 

‘Mujeres de la Transición’, pretén contribuir a enfortir una memòria col·lectiva cívica i democràtica en la qual les dones no estiguen absents. I és que, recuperar les experiències de les dones que van viure la Transició espanyola permet integrar, a través de les veus oblidades, altres perspectives que condueixen a un millor coneixement del nostre passat immediat i de la nostra realitat actual.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.