• ca
  • es
Inici » Cultura » L’exposició ‘Recuerdo de una esperanza. La Segunda República en Alicante (1931-1936)’ arriba a Callosa d’en Sarrià

L’exposició ‘Recuerdo de una esperanza. La Segunda República en Alicante (1931-1936)’ arriba a Callosa d’en Sarrià

| 18 octubre, 2017

La sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià acollirà des d’aquest divendres, 20 d’octubre, fins al 31 d’octubre l’exposició ‘Recuerdo de una esperanza. La Segunda República en Alicante (1931-1936)’. La mostra integra una variopinta col·lecció d’objectes procedents de diversos organismes de la província com l’Arxiu General de la UA, Arxius Municipals, Arxiu Històric Provincial d’Alacant, Biblioteca Gabriel Miró i la col·lecció particular de José Antonio Carrasco Pacheco.

 

L’exposició aprofundeix en temes com la proclamació de la República, el context internacional, els sindicats, els problemes socials, conflictes religiosos, canvis en l’ensenyament i el paper de les dones durant aquest període ja que van aconseguir la ciutadania plena després d’aconseguir el dret al sufragi.

 

A través de diferents panells divulgatius, entre altres materials, es pretén recuperar la memòria d’un període de la història a Alacant ple de tensions, conflictes i esperances. Possiblement no hi ha hagut una altra etapa en la història d’Espanya en què tants alacantins ocuparen alts càrrecs administratius d’estat.

 

L’exposició es podrà visitar en horari de 08.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, amb entrada gratuïta.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.