• ca
  • es
Inici » Festes » L’exposició de ceràmica d’Eugenia Boscá es podrà visitar fins al pròxim 16 d’octubre en la Casa de Cultura

L’exposició de ceràmica d’Eugenia Boscá es podrà visitar fins al pròxim 16 d’octubre en la Casa de Cultura

| 4 octubre, 2016

04102016_expo_ceramica_0104102016_expo_ceramica_02

La Casa de Cultura ‘Jaume Pastor Fluixà’ acull durant aquests dies l’exposició de ceràmica ‘Com a casa cap lloc’ d’Eugenia Boscá. L’acte d’inauguració va tenir lloc divendres passat amb la presència de l’edil de Festes, Rosa Mari Savall, encarregada de l’organització de la mostra, que es podrà visitar fins al pròxim 16 d’octubre.

 

Eugenia Boscá va estudiar en l’escola de ceràmica de Manises (València). Va continuar la seua formació en l’escola de la Bisbal (Girona) i en la institució Avec a Manises (València). El seu taller es troba a Llíria (València), on treballa i imparteix classes per a adults i xiquets. L’artista ha participat en nombroses exposicions i ha sigut finalista en els premis d’Artesania de la Comunitat Valenciana 2015 en la categoria d’Avantguarda amb el títol “Llum de Llevant”. Així mateix, va aconseguir l’ accèsit al premi Artesania Comunitat Valenciana 2014 en la categoria d’Artesania d’Avantguarda i va ser finalista en el certamen de “Premis FORINVEST”, Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.