• ca
  • es
Inici » Educació » L’estudiant callosí Sergi Ivars, classificat per a competir en la fase provincial de la XXIX Olimpíada Matemàtica de la Comunitat Valenciana

L’estudiant callosí Sergi Ivars, classificat per a competir en la fase provincial de la XXIX Olimpíada Matemàtica de la Comunitat Valenciana

| 12 abril, 2018

El callosí Sergi Ivars Galiana, alumne de 3r de l’ESO de l’IES Rodolfo Llopis, s’ha classificat per a competir en la fase provincial de la XXIX Olimpíada Matemàtica de la Comunitat Valenciana.

 

Sergi Ivars s’ha classificat després de la seua participació en la fase comarcal que va tenir lloc el passat 24 de març en la localitat veïna de l’Alfàs del Pi i en la qual va participar al costat d’altres alumnes de l’institut callosí. Ara Ivars es prepara per a competir en la fase provincial que se celebrarà el pròxim 21 d’abril a Oriola.

 

La Societat Al-khwarizmi convoca i organitza l’Olimpíada Matemàtica per a estudiants de tercer cicle d’Educació Primària, i de Secundària Obligatòria, amb la finalitat de gaudir amb la resolució de problemes de matemàtiques.

 

La societat forma part de la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques (FESPM), que convoca anualment l’Olimpíada Matemàtica Nacional, a la qual s’enviaran a participar tres representants, seleccionats en les diferents fases (comarcal, provincial i autonòmica).

 

Des de l’Ajuntament s’ha felicitat a Sergi Ivars Galiana per la seua classificació i se li ha desitjat molta sort per a la fase provincial.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.