• ca
  • es
Inici » Cultura » Les regidories d’Educació i Cultura organitzen dos cursos de fotografia creativa

Les regidories d’Educació i Cultura organitzen dos cursos de fotografia creativa

| 16 febrer, 2016

A partir del pròxim mes de març l’Ajuntament de Callosa ha organitzat dos cursos de fotografia creativa impartits per l’artista local Marina Yepes.

 

D’una banda, s’impartirà un curs d’ ‘Iniciació a la fotografia professional’, els dijous de 20:00 a 22:00 hores i els dissabtes d’11.00 a 13:00 hores. Mentre que els dimarts de 19:00 a 21:00 hores s’impartirà un curs de ‘Iniciació a la fotografia mòbil’. Els cursos es desenvoluparan de març a juny i el preu és de 20 euros al mes cadascun.

 

Aquestes activitats formatives estan dirigides a persones a partir dels 13 anys d’edat amb inquietuds fotogràfiques i artístiques. Les persones interessades ja poden inscriure’s a la Casa de Cultura.

 

Marina Yepes és titulada en el Grau de Belles Arts per la Facultat d’Altea (Universitat Miguel Hernández d’Elx) i és, a més, professora de dibuix i pintura en l’Escola Municipal d’Arts de Callosa d’en Sarrià. Yepes a més ha guanyat diversos premis de fotografia com el primer premi de fotografia mòbil 2015 Jove’s Marina Baixa i el segon premi de fotografia digital 2015 Jove’s Marina Baixa, així com el Premi d’Art i Malalties de caràcter internacional, organitzat per la Càtedra d’Art i Malalties de la Universitat Politècnica de València (2014).

 

Els cursos estan organitzats per les regidories d’Educació i Cultura que dirigeixen Estela Menaches i Francesc Guardiola, respectivament.

 

Curs Fotografia 16

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.