• ca
  • es
Inici » Notícies » Les obres de l’Edifici Polifuncional i l’Aulari a bon ritme

Les obres de l’Edifici Polifuncional i l’Aulari a bon ritme

| 12 setembre, 2018

*Les dependències de la Policia Local es traslladaran a aquestes noves instal•lacions

Les obres dels projectes del futur Edifici Polifuncional i de l’ampliació de l’Aulari en zona cultural continuen a bon ritme, amb la qual cosa des de l’Ajuntament s’espera que puguen complir amb els terminis establits.

Així, l’Edifici Polifuncional, el termini del qual d’execució és de 10 mesos, podria estar acabat si tot marxa segons el previst abans que acabe l’any. Mentre que les obres de l’Aulari, que tenen un termini d’execució d’11 mesos podrien estar finalitzades a la fi de gener de 2019.

L’edifici Polifuncional té un pressupost d’adjudicació que ascendeix a 362.746,49 euros, que serà subvencionat per la Diputació d’Alacant en un 75%. L’edifici situat en la partida Peita, en el carrer de Ramón y Cajal, constarà d’una planta semisoterrani i 2 plantes sobre rasant amb un total de 559,07 m2 construïts.

Per la seua banda, l’Aulari, que serà una ampliació del mateix Edifici Polifuncional, té un cost que ascendeix a 350.652,06 euros que serà subvencionat també per la Diputació d’Alacant en un 75%. L’Aulari constarà de planta semisoterrani i 2 plantes sobre rasant amb un total de 675,35 m2 construïts.

Des del Govern local ja s’ha anunciat que les dependències de la Policia Local es traslladaran a aquestes noves instal•lacions. Així mateix, es té previst que les noves infraestructures donen resposta a l’activitat cultural i formativa que es desenvolupa en l’actualitat en la Casa de Cultura i altres dependències municipals que s’han quedat xicotetes, igualment, podria albergar a diferents associacions del municipi.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.