• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Les obres de la Font Major es perllongaran fins a finals de maig

Les obres de la Font Major es perllongaran fins a finals de maig

| 4 abril, 2017

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i el regidor de Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver, han visitat les obres en la conducció d’aigua de la Font Major, que va patir diversos desperfectes com a conseqüència dels temporals de pluges esdevinguts en els mesos de desembre i gener.

 

Les obres es van iniciar a principis del mes de febrer a càrrec dels Serveis Tècnics Municipals, donada la urgència que requeria la seua intervenció perquè puga utilitzar-se aquesta conducció alternativa per a proveir d’aigua potable al municipi, al costat de la conducció de la Font de la Renyinosa i el Pou d’Onaer. Aquestes dues últimes conduccions estan garantint actualment el subministrament, davant la inactivitat de la canonada principal del Margeve que es troba danyada també per les últimes pluges. No obstant açò, davant la gravetat dels danys que presentava la Font Major pel lliscament de terres patit, l’empresa pública TRAGSA es va fer càrrec dels treballs a mitjan febrer, gràcies a l’ajuda d’1,5 milions d’euros rebuda per la Conselleria d’Agricultura que contempla a més la reparació de la Bassa d’Onaer i diversos sistemes de regadiu del municipi.

 

Segons han informat responsables de la Conselleria, els treballs es perllongaran fins a finals del mes de maig. De moment, el trànsit del vial que comunica amb Guadalest al seu pas per la Font Major es troba regulat per un semàfor provisional i des de l’Ajuntament s’ha demanat paciència als usuaris. Així mateix, s’ha demanat a aquelles persones que transiten a peu aquest vial que no s’acosten a aquesta zona pel perill que representen les obres en aquest punt.

 

Les obres principalment consistiran en la reparació del lliscament del terraplè que cobria la volta de la canalització que proveeix d’aigua a la població des de la Bassa dels Peixets fins al carrer de la Font i el Poador municipal, i la posterior canalització. Els treballs es realitzaran sobre un tram de 25 metres aproximadament que discorre al costat de la carretera de Guadalest.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.