• ca
  • es
Inici » Festes » Les nadales de ‘El Jesuset de les monges’ tornaran a sonar pels carrers de Callosa el pròxim 24 de desembre

Les nadales de ‘El Jesuset de les monges’ tornaran a sonar pels carrers de Callosa el pròxim 24 de desembre

| 14 desembre, 2017

El tradicional acte de ‘El Jesuset de les monges’ tornarà a celebrar-se enguany a Callosa d’en Sarrià el pròxim 24 de desembre. Després de la bona acceptació obtinguda l’any passat en retardar mitja hora l’esdeveniment per a aconseguir una major participació dels xiquets, enguany es tornarà a iniciar a partir de les 16.00 hores.

 

Els xiquets i xiquetes, així com els adults que desitgen participar, hauran de concentrar-se entorn de l’Església de Sant Joan Baptista a aquesta hora per a eixir en comitiva portant la imatge del xiquet Jesús per a recórrer els diferents carrers del poble cantant nadales dedicades en la seua majoria al xiquet Jesús. Els xiquets podran portar instruments com a panderetes i simbombes, i la comitiva estarà acompanyada a més per la banda de música de l’AMM. El recorregut finalitzarà en la Llar del Pensionista (CEAM), on la comitiva cantarà aquest repertori de nadales als majors.

 

Segons ha explicat l’edil de Festes, Rosa Mari Savall, “les cançons que es canten en aquest acte tenen una llarga tradició, han passat de generació en generació i formen part de la idiosincràsia de Callosa d’en Sarrià, el vincle de la qual amb la música al llarg de la seua història sempre ha sigut molt estret”.

 

Savall ha assenyalat que “des de l’Ajuntament es vol posar en valor aquest tipus de festejos tan singulars que formen part del nostre patrimoni cultural per a continuar mantenint vives les tradicions del poble”.

 

D’altra banda, l’edil ha recordat que, com cada any, l’Església de Sant Joan Baptista celebrarà també el dia de Nit Bona, a les dotze de la nit, amb la tradicional Missa del Gall.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.