• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Les Jornades de la Cullera tornen a promocionar la gastronomia local en el mes de novembre

Les Jornades de la Cullera tornen a promocionar la gastronomia local en el mes de novembre

| 22 octubre, 2018

*Un total de quatre restaurants oferiran els seus millors menús i inclouran en el preu entrades gratuïtes a les Fonts d’Algar

Callosa d’en Sarrià es prepara per a gaudir durant tot el mes de novembre de les V Jornades de la Cullera. Aquest esdeveniment gastronòmic està promogut per l’Associació d’Empresaris de Callosa d’en Sarrià i compte, al seu torn, amb el suport de l’Ajuntament per a promocionar la gastronomia local.

Quatre restaurants del municipi, Casa Federico, Casa Marcos, El Algar de Don Joan i Les Fonts, oferiran els seus millors plats de cullera a través dels deliciosos menús que han confeccionat i que oferiran als seus comensals al llarg de tot el mes de novembre. Els preus dels menús seran de 25 euros (begudes no incloses). Arrossos, fideuas, calderetes o olleta de Callosa són algunes de les especialitats de cullera que es podran degustar al costat de deliciosos entrants i postres. Es recomana reservar prèviament.

 

La regidora de Comerç, Lumi Puigcerver, ha destacat que “a través d’aquest esdeveniment Callosa pretén impulsar i posar en valor la seua cuina en la qual els sabors tradicionals es barregen amb la gastronòmica més avantguardista”. L’edil ha incidit en el potencial que té l’oferta gastronòmica callosina i, per açò, ha insistit en “la importància d’aquest tipus d’esdeveniments que contribueixen a la seua promoció”.

 

A més, els establiments participants obsequiaran als comensals que gaudisquen d’aquestes jornades amb entrades gratuïtes al paratge natural de les Fonts d’Algar i amb pàrquing gratuït. Pel que la iniciativa ofereix l’oportunitat de gaudir d’una jornada completa en la qual gaudir d’un bon menjar i de la visita a un dels paratges naturals més atractius de la Marina Baixa.

 

Per un altre costat, des de la Regidoria de Comerç s’ha informat que s’ha organitzat un sorteig d’un dinar per a dues persones a aquells que compartisquen l’esdeveniment en Facebook.

 

Lumi Puigcerver ha animat a residents i visitants a descobrir els sabors que ofereixen els professionals de la cuina de Callosa d’en Sarrià a través d’aquestes Jornades de la Cullera.

Informació Menús1

Informació Menús2

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.